Ce reprezinta grafica publicitara?

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul dorit.

Cu o experienta in domeniul creatiei publicitare si avand la baza pasiunea, creativitatea si rabdarea satisfacerii nevoilor clientilor, noi, Revo-Design, oferim o gama larga de servicii si solutii de promovare.

Servicii oferite:

- Design grafic (logo, afise, bannere, brosuri, etichete, carti de vizita, fly-ere, calendare, etc.)

– Design vectorial

Logo design, creare sigla

Logo-ul sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de incredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).

Realizarea logo-ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo-ul va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte si posibilitati, eventuale modificari.